tag:blogger.com,1999:blog-6538999547528321451.post1489309606650155345..comments2024-03-26T18:07:34.308+01:00Comments on Nina w kuchni: Chleb polski LiskiNinahttp://www.blogger.com/profile/03295508305290951755noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-6538999547528321451.post-28105742060998064062010-11-07T18:42:26.215+01:002010-11-07T18:42:26.215+01:00Do chleba trochę dobrego masła i można się delekto...Do chleba trochę dobrego masła i można się delektować smakiem. Domowy chleb jest cudowny.lohttps://www.blogger.com/profile/08823820141318694474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6538999547528321451.post-62963085017114032332010-11-07T15:54:19.119+01:002010-11-07T15:54:19.119+01:00piękny bochenek!:) pyszny jest taki domowy chlebek...piękny bochenek!:) pyszny jest taki domowy chlebek:))ilka_86https://www.blogger.com/profile/12704816758795764680noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6538999547528321451.post-52283659685338579862010-11-07T14:51:40.393+01:002010-11-07T14:51:40.393+01:00nie robiłam tego chleba bez drożdży; ostatnio w mo...nie robiłam tego chleba bez drożdży; ostatnio w moim mieszkaniu było za zimno na wyrastanie zakwasowca. Sprawdzałam na blogu Liski - też nikt nie piekł bez drożdży<br /><br />jeśli chcesz upiec na samym zakwasie, skorzystaj może z przepisu mistrzyni Tatter [piecze chleby od lat...]:<br /><br />http://piekarniatatter.blogspot.com/2008/09/polski.html<br /><br />tylko pamiętaj, że chleby zakwasowe dłużej wyrastają...<br /><br />powodzeniaNinahttps://www.blogger.com/profile/03295508305290951755noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6538999547528321451.post-39772598053754527292010-11-07T14:43:01.617+01:002010-11-07T14:43:01.617+01:00Czy drożdże są konieczne?Czy drożdże są konieczne?Ojciec Dyrektorhttps://www.blogger.com/profile/17813424196789331175noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6538999547528321451.post-29617822105737490312010-11-06T21:18:06.229+01:002010-11-06T21:18:06.229+01:00Wygląda pysznie, ja też się do chleba polskiego pr...Wygląda pysznie, ja też się do chleba polskiego przymierzałam, ale nie pamiętam, czy w końcu upiekłam. Póki co, idę dokarmić zakwas, a co z niego powstanie, zdecyduję jutro. PozdrowieniakaroLinahttps://www.blogger.com/profile/04722607240692894455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6538999547528321451.post-37741022502629592652010-11-06T18:37:43.950+01:002010-11-06T18:37:43.950+01:00A jak musi ładnie pachnieć...!A jak musi ładnie pachnieć...!Asiahttps://www.blogger.com/profile/09764586836177064619noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6538999547528321451.post-92033298735737818042010-11-06T17:57:53.058+01:002010-11-06T17:57:53.058+01:00Pomimo trudności - wypiekł Ci się koncertowo! :)Pomimo trudności - wypiekł Ci się koncertowo! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6538999547528321451.post-50345530206011605202010-11-06T17:06:48.401+01:002010-11-06T17:06:48.401+01:00cudowny chlebek:)cudowny chlebek:)agahttps://www.blogger.com/profile/07312016542763207795noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6538999547528321451.post-42580582571302618742010-11-06T16:13:18.483+01:002010-11-06T16:13:18.483+01:00chleb narodowy, rzec by można.
pełen klasy.chleb narodowy, rzec by można.<br />pełen klasy.Karmel-itkahttps://www.blogger.com/profile/04700945861115996139noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6538999547528321451.post-64167507736312982042010-11-06T12:50:10.827+01:002010-11-06T12:50:10.827+01:00wygląda kusząco, bardzo lubię chrupiącą skurkęwygląda kusząco, bardzo lubię chrupiącą skurkębryssskahttp://www.magicznakuchnia.blox.plnoreply@blogger.com